Drvene kocke FabBRIX dobra
su igračka za vašeg mališana

Igračke su vrlo važne za vaše dijete jer mu pružaju zabavno provođenje slobodnog vremena. No, osim zabave, za svaku igračku važan je i obrazovni aspekt. Upotrebom didaktičkih igračaka djeca razvijaju svoje sposobnosti razmišljanja i upoznaju svijet oko sebe. Dakle, kakvu igračku odabrati kako bi najbolje odgovarala vašem djetetu? S ovim se pitanjem prije ili kasnije susretne svaki roditelj, stoga vam želimo s nekoliko savjeta pomoći u odabiru „prave“ igračke, tj. kakva bi trebala biti dobra igračka za vašeg mališana.

Dobra igračka je ona kojom se dijete voli igrati

Suvremene elektroničke igračke rade mnogo samostalnih stvari, svijetle, glasaju se, skaču… Iako će vaše dijete uživati prilikom njihove predstave, neće se njima baš puno igrati, neće ih dirati i od njih sastavljati stvari koje je zamislilo. Stoga su za njega vrlo važne „analogne“ igračke koje ga potiču da se igra njima te da ih upoznaje svim svojim osjetilima kako bi mu se prilikom toga uključila njegova neograničena kreativnost. Samo takve igračke jačaju djetetove tjelesne i mentalne sposobnosti.

Izbirna božična darila
prodaja igrač

Dobra igračka je sigurna, upotrebljiva i estetska

Svaka dobra igračka mora imati 3 značajke. Mora biti sigurna, upotrebljiva i estetska.

Drvo je bez sumnje najsigurniji prirodni materijal za igračke. Mora biti glatko obrađeno, bez oštrih rubova i obojeno bojama na bazi vode koje nisu toksične te su otporne na vodu i slinu. Kao što znate, djeca svaki novi predmet „provjere“ i ustima. Drvene kocke FabBRIX vrlo su precizno izrađene imajući u mislima njihove male korisnike, te stoga zadovoljavaju sve kriterije za dobru igračku.

Upotrebljiva je ona igračka koja djetetu uvijek iznova predstavlja izazov. Igračka mora biti prilagođena sposobnostima djeteta kako bi ispunila njegova očekivanja o besprijekornoj izradi. Dobra igračka omogućuje djetetu da istražuje, otkriva svijet oko sebe i razvija svoje sposobnosti i razmišljanje. Igranje takvom igračkom dovodi dijete u stanje zanosa i usrećuje ga. Drvene kocke FabBRIX namijenjene su djeci starijoj od 5 godina i u potpunosti su prilagođene njihovim sposobnostima. Djeci (i odraslima koji vole igre kockama) omogućuju istraživanje i otkrivanje te potiču razvoj njihovih sposobnosti i razmišljanje.

Estetski izgled, ugodan miris i osjećaj na dodir igračke treća je značajka kojom se odlikuje dobra igračka. Drvene kocke FabBRIX skladnog su izgleda, ugodno mirišu na drvo, a na dodir su nježne i tople, što su naši mali ispitivači kocaka prepoznali i nagradili širokim osmijesima od uha do uha. Djeca imaju urođen osjećaj za ljepotu, stoga je dužnost svih roditelja da taj osjećaj djetetu ne pokvare igračkama koje su pune neestetskih i nepotrebnih detalja.

Drvene kocke FabBRIX primjerene su za djecu stariju od 5 godina

Djeca u dobi od 5 do 8 godina razvijaju svoju maštu i fine motoričke sposobnosti pomoću igračaka. A otkrivaju i odnose u prostoru, stoga su kocke idealna igračka za djecu te dobi.

Prednost kocaka je i u tome što djeci nikada ne dosade jer im pružaju bezbroj mogućnosti i kombinacija za nove umjetnine, a ne mogu se ni lako istrošiti ili uništiti. Budući da će ih pratiti još mnogo godina, drvene kocke zasigurno su pravi izbor za mlade nadobudne istraživače. Ali postoji opasnost da će neprestano htjeti dopunjavati svoju zbirku drvenih kocaka… Ovo može biti i olakšanje za vas, jer nećete morati pogađati što vaše dijete želi. Naime, postoji izbor mnogih različitih tematskih paketa kocaka, od automobila do životinja iz džungle. Zapravo vam želimo reći da su svakom paketu kocaka priložene i raznobojne naljepnice, pomoću kojih vaše dijete može dodati svojim umjetninama od kocaka i oči, usta, uši ili pandžice. Detalji su bitni!

Internetska stranica za djelovanje koristi kolačiće. Osim kolačića, koji osiguravaju funkcionalnost internetske strani, koristimo i kolačiće za potrebe internetske analitike. više informacija

Internetska stranica za djelovanje koristi kolačiće. Osim kolačića, koji osiguravaju funkcionalnost internetske strani, koristimo i kolačiće za potrebe internetske analitike.

Zatvori