Drvene kocke FabBRIX su prijateljice
sa svim kockama vodećih marki

Imate li kod kuće malog nadobudnog istraživača (ili više njih) koji se voli(e) igrati kockama? Po kutovima vašeg doma skriva se vjerojatno bezbroj zaboravljenih ostataka uzbudljive igre vaših mališana koji vas povremeno sjete na sve proste riječi koje znate, naročito kada ih prilikom noćnog posjeta zahodu osjetite pod svojim osjetljivim zaspanim stopalima… Da, da, dobro poznajemo taj osjećaj, a i mi želimo da netko konačno izumi papuče pod kojima nećemo osjetiti kocke. Ali ipak – bez kocaka ne ide, zar ne?

Drvene kocke FabBRIX kompatibilne su s kockama svih vodećih robnih marki

Jesu li vaša djeca zaljubljena u stvaranje umjetnina od kocaka, a kod kuće imate mnogo plastičnih kocaka? Ne trebate se bojati da će vaše dragocjene kocke otići u koš! Naime, drvene kocke FabBRIX potpuno su kompatibilne sa svim kockama vodećih robnih marki, bez obzira od kojeg su materijala napravljene.

Drvene kocke FabBRIX inovativno dopunjuju zbirku djetetovih kocaka

Drvenim kockama možete inovativno nadopuniti zbirku kocaka svoje djece i pružiti beskrajnu zabavu svojim mališanima prilikom izgradnje samo njihovih „kula u oblacima“ na koje su tako ponosni. Kule će od sada moći graditi i po sustavu „miješaj i kombiniraj“, jer će prilikom sastavljanja moći koristiti više različitih paketa kocaka različitih proizvođača, i tako stvarati potpuno unikatne umjetnine. Kao što znate, kreativnost nema granica!

Lesene kocke FabBrix su ekološki prihvatljive

Drvene kocke FabBRIX izrađene su od prirodnog punog drveta bukve sa certifikatom FSC koji izdaje organizacija Forest Stewardship Council za šume i proizvode, a koje uzimaju u obzir načela održivosti. Drvene kocke FabBRIX ekološki su prihvatljive i biorazgradive.

Kako pravilno koristiti drvene kocke?

Drvo kao materijal ima svoje specifičnosti. Ako je mokro, može promijeniti oblik i nije više upotrebljivo. A dobro se slaže i s vatrom, i to na način da ga vatra voli „progutati“. Stoga vam toplo preporučujemo da drvene kocke ne koristite u blizini vode i vatre. Ali svakako ih često koristite u društvu kreativnih ljudi starijih od 5 godina!

Precizna izrada i zabavna upotreba

Drvene kocke FabBRIX izrađujemo vrlo precizno kako bi svaka kocka bila iste veličine. A vaša se djeca neće samo igrati kockama, već će pomoću njih osloboditi svoju maštu. Najprije će sastaviti svoga psića ili autić, a zatim će svoje umjetnine moći ukrasiti raznobojnim i zabavnim naljepnicama koje su priložene svakoj kutiji drvenih kocaka FabBRIX.

Kome su namijenjene drvene kocke FabBRIX?

Kocke su primjerene za djecu stariju od 5 godina. Prilikom igranja kockama djeca se zabavljaju, a istodobno uče i nove vještine. U isto vrijeme, „usvajanje“ prvog paketa FabBRIX drvenih kocaka prilika je da naučite svoju djecu ekologiji i održivosti te im objasnite zašto su drvene kocke ekološki mnogo prihvatljivije od kocaka izrađenih od nerazgradivih umjetnih materijala.

Ekskluzivno u obitelji drvenih kocaka FabBRIX – obostrane drvene kocke

Drvene kocke FabBRIX donose još jednu posebnost u vaš dom. Svaki paket kocaka sadrži obostrane drvene kocke koje vašim mališanima pružaju još više mogućnosti za neograničeno stvaranje. Pa neka bilo tko kaže da su drvene kocke dosadne ili – ne daj Bože – staromodne. Daleko od toga, drvene kocke su didaktična drvena igračka koja radoznalo gleda u zelenu budućnost i ne misli samo na kratko uživanje u igri, već i na ozbiljnije teme, poput očuvanja zdravlja našeg jedinog planeta za naše potomke.

Od autića do čudovišta – od drveta!

Vruum, vruum, drveni autići trkaju se po vašoj kući! Roaaaaar! Iz ormara iskače čudovište i napada autić! Pripremite se na slične svakodnevne prizore u vašem domu. Izbor od devet različitih kutija inovativnih biorazgradivih drvenih kocaka FabBRIX pružit će vam baš sve što vole vaši mališani, a i više.

Kompatibilne lesene kocke

Internetska stranica za djelovanje koristi kolačiće. Osim kolačića, koji osiguravaju funkcionalnost internetske strani, koristimo i kolačiće za potrebe internetske analitike. više informacija

Internetska stranica za djelovanje koristi kolačiće. Osim kolačića, koji osiguravaju funkcionalnost internetske strani, koristimo i kolačiće za potrebe internetske analitike.

Zatvori