O drvenim kockama FabBRIX

100 % BIORAZGRADIVE
100 % BIORAZGRADIVE
od masivnog bukovog drveta

Biorazgradivi su samo prirodni materijali koji se u prirodnom okolišu i prirodnim uvjetima razgrađuju u tvari koje nisu štetne po okoliš. Drvene kocke FabBRIX 100 % su biorazgradive jer nisu napravljene od umjetnih masa, već od jednog komada masivnog bukovog drveta. S obzirom na dobnu granicu (5 +), drvene kocke FabBRIX možemo također uvrstiti među igračke koje su 100 % sigurne i prihvatljive za djecu.

100 % IGRA
100 % IGRA
potiče kreativnost i učenje

Igranje drvenim kockama FabBRIX pruža bezbroj mogućnosti zabavnog sastavljanja. Djeca se neće prilikom sastavljanja samo zabavljati, već će uživati i u dodiru te mirisu drveta, a također će jačati svoje fine motoričke i druge spretnosti, razvijati kreativnost, maštu i mnogo više od toga. Budući da paket drvenih kocaka FabBRIX sadrži plan za sastavljanje više zabavnih figura, djeca mogu najprije vježbati i oponašati prije nego što se potpuno prepuste mašti i stvaranju potpuno novih figura.

100 % KOMPATIBILNE
100 % KOMPATIBILNE
kompatibilne s drugim kockama vodećih marki

Zahvaljujući preciznom proizvodnom procesu obrade punoga drveta, drvene kocke FabBRIX također su potpuno kompatibilne s drugim kockama vodećih robnih marki. Budite bez brige, dozvolite djeci da pomiješaju stare kocke s novim drvenim kockama FabBRIX i uživaju u beskrajnom zabavnom sastavljanju.

100 % ZABAVA
100 % ZABAVA
sastavite i ukrasite šarenim naljepnicama

Drvene kocke FabBRIX neusporediva su zabavna igra sastavljanja i zbog zabavnih šarenih naljepnica. To znači da se nakon sastavljanja figure djeca neće prestati igrati njima, jer ih mogu ukrasiti i oživjeti zabavnim šarenim naljepnicama. Šarene naljepnice sadrži svaki paket drvenih kocaka FabBRIX.

JEDINSTVENI OBLIK
JEDINSTVENI OBLIK
posebna obostrana kocka

Tradicija, razvoj novih alata za obradu punoga drveta i želja za eksluzivnošću nisu omogućili samo nastanak drvenih kocaka FabBRIX, već i nastanak jedinstvene obostrane kocke. Svaki paket kocaka sadrži i posebne obostrane kocke koje omogućuju obostrano pričvršćivanje. Ova posebnost omogućuje šire dimenzije zabavnog sastavljanja no što smo ih poznavali do sada. Djeca sada mogu stvarati zgrade od 360 stupnjeva i dodatno pomicati granice svoje mašte.

100 % EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA KUPNJA
100 % EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA KUPNJA
bez umjetnih masa i certifikat FSC

Drvene kocke FabBRIX ne odlikuju se samo činjenicom da su proizvedene bez umjetnih masa, već i činjenicom da i kocke i ambalaža potječu iz šuma s certifikatom FSC. Svi proizvodi s certifikatom FSC proizvedeni su uz brigu za odgovorno, odnosno održivo gospodarenje šumama. Stoga kupnja drvenih kocaka FabBRIX s certifikatom FSC u vaš dom ne donosi samo beskrajne mogućnosti zabavne gradnje, već i zadovoljstvo mišlju da ste učinili nešto dobro za zelenu budućnost.

Internetska stranica za djelovanje koristi kolačiće. Osim kolačića, koji osiguravaju funkcionalnost internetske strani, koristimo i kolačiće za potrebe internetske analitike. više informacija

Internetska stranica za djelovanje koristi kolačiće. Osim kolačića, koji osiguravaju funkcionalnost internetske strani, koristimo i kolačiće za potrebe internetske analitike.

Zatvori