Zašto će drvene igračke FabBRIX
oduševiti dijete i vas?

Je li soba vašeg djeteta također prekrivena brdom igračaka na koje je potpuno zaboravilo, a rođendan mu je sve bliže? Razumijemo vašu stisku. Znamo da se bezbroj roditelja muči mišlju što kupiti djetetu kako bi ga razveselili te da bi u igri uživao dulje od jednog ili dva tjedna, a da je igračka istovremeno i poučna. A što ako vam otkrijemo da znamo za dobru igru koja je baš to što tražite, ako ne i više od toga? Mislimo na drvene igračke FabBRIX, koje će zasigurno oduševiti ne samo dijete, već i vas. Zašto?

Drvene igračke FabBRIX su igračke s dušom za cijelu obitelj

Drvene igračke FabBRIX prvenstveno su izrađene od prirodnog materijala – drveta. Mnogi ljudi vole drvo kao materijal kod kuće, jer stvara osjećaj nježnosti, mekoće, smirenosti, povezanosti s prirodom… Na taj nam se način čini da je šuma, iako kilometrima daleko, s drvenim predmetima u kući (drvenim stolicama, ormarima, posudama ili drvenim igračkama), potpuno blizu. Drvene igračke su igračke s dušom prirodnoga ili prirode koje ćete vi i vaša djeca rado držati u rukama i igrati se njima dok budete sastavljali neograničen broj simpatičnih figura. Istovremeno, kupnjom drvene igračke FabBRIX također ćete pokazati zahvalnost i poštovanje prema našem planetu jer nećete doprinijeti njegovom zagađenju ili iskorištavanju. Naime, drvene igračke FabBRIX u potpunosti su biorazgradive i izrađene na održiv način – od bukve s certifikatom FSC koji predstavlja znak za odgovorno gospodarenje šumama.

Drvene igračke FabBRIX omogućuju igru i maštu bez granica

Kocke FabBRIX su posebne drvene igračke pomoću kojih mašta dobiva elan. Ne vjerujete? Natječite se s djecom u sastavljanju figura, najprije prema priloženim planovima, a potom prema planovima iz vaše mašte. Uvjereni smo da vam ih neće ponestati. Jer, ovdje se ne radi samo o izgradnji kuća, nebodera, benzinskih crpki, zidova i dvoraca… Drvene kocke FabBRIX također omogućuju sastavljanje brojnih životinja poput psa, mačke, tigra, lava ili slona. Od njih možemo sastaviti i dinosaura, robota ili, ako hoćete, trkaći auto. Ah, od drvenih kocaka FabBRIX možete sastaviti gotovo sve što vam padne na pamet. Zašto? Osim običnih kocaka različitih veličina, dužina i širina… među njima se nalaze i takve koje omogućuju obostrano pričvršćivanje! A upravo ta posebnost drvenih kocaka FabBRIX omogućuje novije dimenzije sastavljanja nego što smo ih dosad poznavali. Štoviše, kocke sadrže i takve drvene kocke s glatkom gornjom površinom koje mogu biti ravne ili čak zaobljene – što je idealno za oblikovanje tijela životinje ili bilo koje druge zaobljene strukture.

Zakaj lesene igrače?
Lesene kocke za darilo

Drvene kocke FabBRIX imajo i oči, uši, nos, usta, rep, paperjasta krila… Ne, ne šalimo se!

A postoji još jedan razlog zašto su drvene igračke FabBRIX tako zanimljive djeci. Kada djeca sastave svoju figuricu, mogu je u potpunosti ukrasiti prema svojim željama! Naime, svaki paket drvenih kocaka FabBRIX opremljen je šarenim naljepnicama koje figuricama mogu, između ostalog, naglasiti i karakter. Stoga, tata i mama, pazite! Drvena figurica lava sad vas može vrebati očima, zgrabiti vas svojim pandžama ili vam pokazati veeeliiike zube izbliza! Zbog svega toga drvene igračke FabBRIX omogućuju toliko kreativniju igru i urnebesnu zabavu za cijelu obitelj. Jamčimo vam da ćete pustiti i pokoju suzu radosnicu! Zbog gore navedenih činjenica, drvene igračke FabBRIX neće biti među onima koje tužno skupljaju prašinu tamo negdje u kutu dječje sobe.

Drvene kocke FabBRIX kompatibilne su s drugim vodećim markama kocaka

Proizvođači drvenih igračaka FabBRIX znaju da je roditeljima ponekad teško kupiti puno novih kocaka odjednom, jer ih još ne poznaju i ne znaju hoće li se svidjeti djetetu, pogotovo ako kod kuće već ima kocke. Stoga su taj problem riješili na sljedeći način. Već na početku su osmislili drvene kocke FabBRIX koje su potpuno kompatibilne s kockama drugih robnih marki. Na taj način možete djetetu nabaviti jedan paket drvenih kocaka FabBRIX za probu, npr. kocke Džungla, a zatim ga promatrajte. Naravno, već i jedan paket drvenih kocaka FabBRIX omogućuje dosta zabavne i kreativne igre. Međutim, ako dijete želi sastavljati ili graditi više, može drvene kocke FabBRIX mirno kombinirati s već postojećim kockama drugih vodećih marki jer su u potpunosti kompatibilne. No uvjereni smo da ćete uskoro primijetiti kako se vaše dijete naviklo na drvene kocke jer će se bez sumnje često igrati njima. Kad se to dogodi, zasigurno će ga obradovati novi paket drvenih kocaka.

Nabrojat ćemo samo nekoliko verzija paketa drvenih igračaka FabBRIX koje su namijenjene djeci od 5. godine nadalje:

  • Drvene igračke FabBRIX Džungla,
  • Drvene igračke FabBRIX Čudovišta,
  • Drvene igračke FabBRIX Transport,
  • Drvene igračke FabBRIX Roboti,
  • Drvene igračke FabBRIX Morske životinje,
  • Drvene igračke FabBRIX Auti.

A izbor svih paketa drvenih kocaka FabBRIX možete pogledati ovdje: FabBRIX trgovoina

Internetska stranica za djelovanje koristi kolačiće. Osim kolačića, koji osiguravaju funkcionalnost internetske strani, koristimo i kolačiće za potrebe internetske analitike. više informacija

Internetska stranica za djelovanje koristi kolačiće. Osim kolačića, koji osiguravaju funkcionalnost internetske strani, koristimo i kolačiće za potrebe internetske analitike.

Zatvori